Hem
KIAANNONS

Kia Ceed får ett facelift i höst – här är uppgraderingarna

Kia Ceed har vuxit sig stark på marknaden och blivit en favorit hos svenska bilförare. Under juli månad var modellen med sina 845 nyregistreringar den mest sålda bilen i Sverige.

Tidigare i år tilldelades även Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid den prestigefyllda utmärkelsen Teknikens Världs Stora Bilpris 2021.

Nu uppdateras Kias populära mellanklassfamilj Ceed med ny design och nya finesser i assistanssystemen.

Koppla upp mot telefonen

Med uppdateringen av Kia Ceed kommer mjukvara som gör det möjligt för användare att fjärransluta med sin bil via Kia Connect-appen och använda olika funktioner ombord för att förbättra interaktionen och ge en bättre överblick av bilen.

Säkerhetsfunktionerna har blivit mer omfattande, bland annat har dödavinkelnvarnaren ersatts av ett aktivt system för att undvika kollisioner. Efter att ha varnat, och risken för en kollision ändå består, kontrollerar BCA aktivt fordonet för att undvika en kollision. 

Uppdaterad grill och logotyp

I fronten har tigernosgrillen vuxit något på mitten och fått ny design med blanksvarta detaljer och kromade ”vingar”. Ovanför grillen sitter den nya Kia-logotypen.
Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid har en täckt grill med en häftig struktur och finish. Strålkastarnas ljusarrangemang är nya där tre framträdande pilar utgör LED-signaturen.

Få full tillgång till Omni Ekonomi

  • Alla mediers affärsnyheter på ett ställe
  • Upplåst innehåll från världens ledande medier
  • Dagliga aktieanalyser direkt i appen
Bli medlem
Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Omnis redaktion. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Omniredaktionens åsikter.
Annons